A Sevilla végül a majmot kapja a hátukról, de még mindig arra törekszik, hogy megtalálják a barázdájukat


Manchesterből Mönchengladbachba és Molde-ba jöttek; többet arra a pontra, amit Málaga, Las Palmas és Valencia városába mentek; kétszer Eibarhoz és kétszer Villarrealhoz; San Sebastiánba, A Coruña-ba és Sevillába; Madridba, északra és délre, Vigo és Vallecas; Getafe és Gijón, Bilbao kétszer és Barcelona, ​​de nem volt jó. Szóval megpróbáltak valahol menni, ahol még soha nem voltak: New Mexico, USA.Legalábbis ez volt az, amit José Castro elnök mondott – Albuquerque, Butarque, ugyanaz a különbség – arra ösztönözte a CD Leganés-t, hogy hirdesse szombat meccsét a csillagokkal és a csíkokkal, valamint a hab ujjával, angolul: „gyerünk az uborka!” La Liga győztese a Sporting Gijon-nál Bővebben

A Leganés ígéretet online fogadóirodák mutatott, mint a Super Bowl és a Butarque – BUTARQUE, amint azt a plakát tette. A sarokban lefelé ezer rajongó érkezett Sevillából, és élvezték azt egyszer, énekelték a délutáni napsütésben a Marseillaise-t.Kicsit azután 14: 00-tól, Sergio Escudero-tól – a pályán ragyogva – hosszú múlva véget ért egy Martin Mantovani-val való találkozás egy másodperc múlva, miután kiadta a kulcstartót – a vendéglátók ünnepelték. Franco „A néma” Vázquez 25 perc múlva bólintott a nyitóban, és most Samir Nasri 2-0-ra tette, fél órával maradt. A himnusz hívei elmentek. „És ezért jöttem ide, hogy ma meglátogassak” – fut végig.

Végre látni őket. Sevilla otthon és szárazon lett volna, ha nem az a tény, hogy egyáltalán nem voltak otthon. És akkor megtörtént. Egész idő alatt és két perc múlva eltűnt: először David Timor, majd Alex Szymanowski szerzett: 67 ‘, 69’, 2-0, 2-2. Butarque banánnal ment, Sevilla támogatói hallgattak.Az igazgatói dobozban Monchi felgyújtott egy cigarettát, és idegesen elpirult. A félelem sport fogadás online természetes volt, nem csoda, hogy úgy érezték, hogy ketten egy olyan földön, amelyik nem látta, hogy csapata nyer egy első osztagjátékot az egész történelmében, és még mindig nem tudták megtenni. Soha nem fognak nyerni.

„Ez egy örökölt állapot és egy kényelmetlen” – mondta Sampaoli később, így a Sevilla futása úgy hangzott, mint egy csúnya adag cölöpök. „A játékosok mindig félnek attól, hogy soha többé nem fognak nyerni, de ahelyett, hogy lefelé mennének, lázadtak és keresték a célt.” Öt perc múlva megtalálták. A korábbi Getafe-támadó, Pablo Sarabia jobbra lépett, és felemelte a fejét. – Tudtam, hogy meg kell próbálni – mondta. A rossz lábán volt, de ez volt a helyes döntés, egy gyönyörű lövés, ami a távolabbi sarokba hullott.A háttérben Sampaoli elment, vagy talán vad. – Hyperactive – hívja magát. És a végső sípolásnál összeszorította ököllel, nagy méretű, tetovált bicepszet pumpált, és leereszkedett az alagútból. Sevilla csak elment és véres volt.

Néhány indoklással Sampaoli megpróbálta átirányítani a fókuszt az egész futamról az újabbra: végül mindössze a 21 közül mindössze három volt azóta, hogy végül, és csak az egyiket elvesztették – az Athletic-nél – Eibar és Villarreal rajzolása közben.Nem volt olyan rossz – és még a tavalyi szezonban is, a rettenetes futással sikerült befejezni a hetediket, és megnyerte az Európa Ligát – de ott lógott. – Torkot húztunk oldalunkról – mondta Vázquez. – Ez nagyon fontos volt; némi szorongás volt – jegyezte meg Sarabia. – Most elfelejthetjük, csak anekdotának kell tekinteni. – Escuderót illetően ragaszkodott hozzá: „Ami igazán számít, hogy ott van.”

Sevilla ott van, rendben. A majom a hátukról nézve meglehetősen másképp néz ki: hét játék a szezonban veretlen. Öt győzelem és egy döntetlen a bajnokságban, egy felhívás Torinóban és győzelem a Lyon ellen Európában. Amikor elmentek Leganésból, az Atocha állomás és a gyorsvonat hazafelé tartva, az asztal tetején voltak.Ez nem véget ért – az Atlético hét múltra tette Granadát, és Madrid hat hatot tett Betisre – de még mindig harmadszor ülnek, mindössze egy pont mögött a felső kettőtől, egy ponttal Barcelona előtt. Nyolc játék egy szezonban, csak kétszer jobbak voltak – 2006-ban és 2014-ben. Egyetlen menedzser sportfogadás bónusz sem volt jobb kezdete, mint Sampaoli. t teljesen egyetért, és nem egyedül van. Ha ez nem olyan rossz, mint amilyennek látszik, talán nem is olyan jó. A Butarque-ból kivezető vasútvonalon Sarabia az anyjával beszélt, a személyzet egy tagja felemelte a pizzákat a Sevilla buszon, a Mute pedig interjút adott. Néhány méterre egy Sevilla rendező elfojtotta az arcát. – Gratulálok – mondta az emberek. – Igen, de – válaszolta.A sajtóteremben Sampaoli ugyanúgy válaszolt. A menedzser, aki ragaszkodik ahhoz, hogy inkább a csapatát védje, mint az eredményt, elutasította a képmutatáshoz való csatlakozást, még akkor is, ha valami kicsit kényelmesebb.

„Időnként legyőztek bennünket, – elismerte. „Jobbak voltak.”

Még akkor is, amikor 2-0-at vezettek, Sevilla nem volt meggyőződve: Leganés valószínűleg nagyobb pontszámot kapott, amikor Sevilla 1-0-ra tette, és nagyobb valószínűséggel kiegyenlíti, amikor meghozta két. Végül 19 felvételt készítettek Sevilla ötre, de elvesztették a 3-2-et. – Sevilla rossz napot választott a dohányzás megszüntetésére – írta Juan Jiménez az AS-ben. „Úgy játszottak, mint mindig, és nyertek, mint soha,” futott egy címsor az Estadio Deportivo helyi lapjában. Egyesek számára a probléma az, hogy egyáltalán nem játszanak sokat, és nem csak ezen a hétvégén.A szezon kezdete nem volt a legnehezebb és szigorúbb tesztek várnak: a következő két csapat érkezik a Sánchez Pizjuánba: Atlético és Barcelona. Sevillai szezon kezdődött azzal a hihetetlen 6-4-es győzelmével, amit Espanyol nyert, de 3-1-et megverték Bilbaoban, és más győzelmüket 2-1 győzelem Alavés és Las Palmas ellen – mindkettőt utolsó pillanatban kiegyenlítették.

< p> „A szerencse? Meg kell keresnie a szerencsét – ragaszkodott hozzá Vicente Iborra. És igaza van; még mindig nem igazán van helyes Sevillában, de van valami róluk. Egy hatalmas tehetség, egy kezdet. És szándék.Szerencséjük volt, de van néhány pillantás arról, hogy mit akarnak csinálni, és mit szólnak hozzá: csak Barcelonának volt több a labdája, Alavés ellen két szép hátsó kerékkel nyerték, és bár igaz, hogy Las Palmas az első félidőt uralta ellenük, a Sevillát bitekre vágva, de míg a kiegyenlítő késő (89 ‘) és a győztes később (94’), nem jöttek el egymástól. Facebook Twitter Pinterest A Sevilla játékosai ünneplik a nyitó célt. Fénykép: Mariscal / EPA

A dolgok nem olyanok, mint amennyire Sampaoli eddig akart, ami elég természetes. Végül is csak nyolc hét van a szezonban, és helyesen írja le azt „folyamatnak”. „A filozófia megismétlése a megszilárdítása” – mondja, de ez nem olyan egyszerű.Tizenegy új játékos van a csapatban (közülük öt argentin), és meglepően keveset láttak Correa vagy Ganso, az utóbbi egy játékos, akinek érintése és finomsága Sampaoli ölel, míg Matías Kranevitter egy kicsit kevesebb, mint fél percet játszott. Szombaton Iborra, egy középpályás, aki középen előre töltött időt, középen játszott. A labda nem jön ki, ahogy szeretné. Még nem állnak nyilvánvaló jelöltként a középpályásként, aki vezeti őket a játék irányításában; nincs Éver Banega vagy Ivan Rakitic.

Vagy talán nem. Mert Nasri van Jack Wilshere előtt választva és Juanma Lillo vezetője és segédedzője.A Leganés-nál a Sevilla legmélyebb játékosa és legfejlettebbje, jobbra, balra és középre állt, és felelősséget vállalt, hogy eljussanak, és nem először. – A csapat lélegzik, amikor megvan a labdája – mondta Sampaoli. „Annyira jó minőségű, hogy felszabadít minket, amikor ellenfelünk nyomást gyakorol”. Végül szombaton Sevilla tette. Csak amikor azt hitték, hogy soha többé nem fogják megtenni. Nem úgy, hogy az ő hibájuk volt.Úgy tűnik, Quique Sánchez Flores úgy döntött, hogy a goalless az út.

• „Ez a nevetséges szomszéd” – mondta Gus Poyet. Mellékelve? A rajongók kántálták, hogy elmenjenek, amikor Betis-t egy nagyon lenyűgöző Real Madrid oldallal szétválasztották, aki szintén a legrosszabb sarok elképzelésekor a tökéletes ellentámadást szerzett. Ó, és akinek Isco szerepelt, kétszer pontozva. – Intenzív ellátásban vagyok, de még nem haltam meg – hangsúlyozta Poyet.

• A baszk derbi végül Gero Rulli utolsó, három méterre fekvő árokba került, hogy visszahúzódjanak. Ez Rulli, a Real Sociedad kapus. Ez a fajta játék volt. Megmentette csapatát újra és újra, de nem tudta menteni őket a végén, a meccs befejezése 3-2.Zurutuza vezette La Real-t; Iker Muniain egy szépségben kanyarodott, Aritz Aduriz szépen levágta az Athleticet az ólomra, majd Inaki Williams 3-1. Tudod, ő a spanyol leggyorsabb játékos. Annak ellenére, hogy Iñigo Martínez csodálatos célpontja – mint egy tökéletes kereszt- és fejléces rutin, de mindenki a rossz irányba nézve, helyette fordult oldalra – adta La Realnak egy esélyt, Athletic az első derbyre nyerte a négy és négyes – fél év.

• A következő hétvégén: Valencia-Barcelona, ​​Sevilla-Atlético, Madrid-Athletic és a galíciai derby. Woof.

Full Width 2014. All Rights Reserved