A Tony Watt-szörnyűség: a kelta tini hosszú küzdelme, aki letört Barcelonát


A Watt küzdelme szomorúan költői időzítés volt. Barcelonával Skóciában, a kelta találkozásával, az emlékezéseket elkerülhetetlenül 2012. november 7-én hozták létre. Ekkor Watt, mint egy 18 éves póttag, robbanás előtt dobta ki a döntő második célt, amint Neil Lennon csapata legyőzte Barça 2-et -1. Még olyan nagyméretű klubok számára is, hogy ez a Celtic egyik legkiválóbb története volt. A rendant Rodgers azt mondja a Celtic játékosainak, hogy nem élnek a múltban Barcelona ellen. Lennontól kapott üzenet: „Ne hagyd, hogy ez legyen az, amire emlékeztek.” Lennon azt akarta, hogy a cél egy ugródeszka legyen.Watt üteme, ereje és szokatlan Betclic bónuszok képessége volt arra, hogy a labdát tartsa a csomagtartójához, amely elválasztotta őt más skótoktól. a klub, amelyet felnőtt, és aki mintegy 100 000 fontot fizetett az Airdrie-től, csak néhány első csapatjáték után. Egy olyan játékosnak szólva, aki ilyen hatást fejtett ki, Glasgow-ban nem volt értelme elhúzódó csalódásnak, amikor elhagyta. A kelta egyik tapasztalt nemzetközi szereplője azt jósolta, hogy Watt egy évtizeden belül busszal fog vezetni.

Ha ez a sértés túlzottan túlzott, a mögöttes kérdés ismétlődő volt. Watt hozzáállására vonatkozik. Azzal, hogy a Celtic-on végzett képzést olyan csapattársaknak mondták, akik azt mondták, hogy elutasították az alkalmazás hiányát.A barcelonai beavatkozás ellenére Watt nem volt elég közel ahhoz, hogy különleges bánásmódban részesüljön. A játék utáni Betclic fogadási bónuszok az interneten szakaszaiban gyakran látszott, hogy hiányzik a fitness. Facebook Twitter Pinterest Javier Mascherano élesen néz, ahogy Tony Watt összeomlik a Celtic második helyen, a híres győzelmükben a 2012-es barcelonai versenyen. Stanley Menzo, a vezetőjük, Watt „fizikailag nem elég jó”. A szezonban kilenc gólt vonzott a Standard Liège, aki 2014 nyarán fizikumot fizetett 1 millió forintért a Watt szolgáltatásaira. >

Watt karrierjének legjövedelmezőbb varázslata követte.Mégis, tavaly novemberben ismét mozogott, ezúttal a Cardiff City-nek nyújtott kölcsön. Russell Slade, aki Wattot vette Walesbe, a gondolatait az ő irányába írja.

„A rajongók nagyon gyorsan elhozták őt, ahogy a játékosok is – mondja Slade. – És jól csinált nekem. Tudtuk, hogy tehetség. Ő az egyik, aki felveszi a labdát, elfordul, belekapaszkodik, amikor igazi pozitív hangulatban van. Ő kiszámíthatatlan.

„Egyáltalán nem volt gondom a hozzáállásával. Minden Tony-nak szüksége van a kommunikációra – ami fontos neki. Tudnia kell, hogy hol áll mindenben. Azt kell éreznie, hogy szeretne és valamit része.

„Egyáltalán nem történt meg neki, egy ok miatt, de még mindig van ideje az oldalán. Korán sok jött hozzá, ami nem mindig a legkedvezőbb hatással rendelkezik.Ha Tony éhezik, még mindig a legmagasabb Betclic fogadási bónuszt szintre mehet. Ez a kezében van. ”

A Cardiff-transzfer embargó azt jelentette, hogy Watt tartózkodása rövid életű volt. Cue újabb kölcsön, ezúttal Blackburn Rovers-nek, mielőtt el szeretné közelíteni az otthoni figyelmeztetést. Hearts ezen a nyáron. Celtic Neil Lennon: Én nem javítottam ezt a Barcelona győzelmet az életemben Tovább

Slade bizonyságával , és a Watt jelenlegi klubjainak emberei rendkívül népszerűek. John Robertson, Hearts rekordja, Watt képességét „hihetetlennek” tartja. Ennek ellenére Edinburgh-ban ígéretes kezdete Watt kétségbeeséséből fakadt, hogy a labdát olyan területekre vigye, ahol nem tudott sérülni az ellenfeleknek, és meglepő módon, hogy egy ilyen látszólag extrovertált, a bizalom hiánya a ragyogó cél előtt.Egyszer ebben a szezonban szerzett.

A 22 éves kímélte a fényt, és Hearts szándékosan visszatartotta őt a médiából. Robbie Neilson a legújabb vezető, aki megpróbálja megoldani a Tony Watt szörnyet. – Tony valami másat ad neked, mint Skóciában – mondja Neilson. – A játékot másodpercenként el tudja fordítani. A képzésben három, négy, öt játékos jár. Csak arról van szó, hogy konzisztenciát kapjon tőle. Ez a fejlődés kulcsa.

„Amikor a labda halad előre, csak a labda akar lenni. Ő egy nagy gyerek, akit nem tudsz beszélni és szeretni. A fiúk mind szeretik. Játszott a bajnokságon tavaly, ahol uralta. Az emberek nem juthattak hozzá. Még mindig hatalmas lehetősége van. ”

A Watt december végén 23-ra fordul.Ha továbbra is túl fiatal ahhoz, hogy az utolsó esélyű szalonban iszik, kérdés van arról, hogy milyen intézmények fogják szolgálni őt, és milyen szinten. Ha még nem sikerült: „Hová ment minden rosszul?” Az utazás iránya baljós.

Full Width 2014. All Rights Reserved