Anthony Modeste kihasználja Köln Bundesliga emelkedését


A Bayern München éppen ekkor kiegyenlítőt kapott, hogy 2-2-es helyet foglaljon el a 10 fős Eintracht Frankfurtban. Normál körülmények között ez az eseményfordulás keveset tett volna, hogy a kölni rajongók izgatottak legyenek. De a körülmények nem hajlandók normálisnak lenni ebben a szezonban. A bajnokok a Commerzbank-Arena-ban megengedték, hogy Köln – igen: KÖLN -, hogy lezárja az asztal tetején lévő rést két pontra, és lehetővé tette a hívők számára, hogy csatlakozzanak a belső John Lennonhoz. Képzeld el. Képzeld el, hogy van egy menny. „Deutscher Meister FC,” 50,000 énekelt.

„Nem jubiláció volt, nevetés volt” – magyarázta Kölner Stadt-Anzeiger hétfőn azzal a törekvéssel, hogy visszahúzza a népszerű sztereotípiát, amely a Billy támogatóit vetíti fel. Kecske hisztérikus, valósággátló fantáziók. „Egyetlen FC rajongó sem hisz online fogadási útmutatók komolyan abban, hogy csapata képes a Bayern vadászatára.Ez csak egy szórakoztató gondolat. A rajongók egyszerűen élvezik azt a tényt, hogy az FC jelenleg jól játszik… miután az elmúlt 20 év során többnyire szemétet kínált. ”És ki tudja őket hibáztatni? 20 év után és csak egy éjszakára, Köln eléri a Bundesliga csúcsot | Raphael Honigstein Bővebben

Az Ingolstadt, a hetedik játék veretlen 2-1-es győzelme 1963-64 óta, az első címük évében, Köln legjobb kezdete volt a Bundesliga-szezonnak. Peter Stöger edző úgy érezte, hogy a férfiak jól kezelik a váratlan előfeltevést: „Új számunkra, hogy egy játék megnyerésével beszélhetünk a [felső helyeken]. Ez egy kihívás, amellyel szembe kell néznie.Ez nem olyan egyszerű, de a fiúk nagyon jól teljesítettek. ”

Másnap az osztrák a Sport1 Doppelpass-beszélgetőjében ült, és a lehető legokosabb dolgokat tette: alig beszélt, és még kevésbé beszélt. Ismételten ragaszkodott Köln sikerének titkához, az 50 éves csak nyugodtan elmosolyodott, és visszafogta jelentős szerepét a csapat nagyszerű futásában.Mások talán vállalták a lehetőséget, hogy beszéljenek a taktikáról – a Köln azon képessége, hogy a változó sajtolási módszerekkel a jobb labdarúgó oldalakat megzavarja, az egyik leginkább figyelemre méltó jellemzője – a Stöger inkább egy képet adott a játékosoktól, akik sok szabadságot kaptak, „hogy helyesen cselekedjen – és dicsérte a csapat kollektív etoszát.

Az eddigi szuper-szilárd előadások alapján úgy tűnik, hogy egy jó régimódi online fogadási csapatszellem hosszú úton halad. – Mindenkinek megvan a különleges FC érzése – mondta Stöger. Thomas Kessler alelnök, Köln született és tenyésztett, néhány héttel ezelőtt elmondta a Süddeutsche Zeitungnak, hogy ez a csapat sok időt tölt együtt a pályáról, ellentétben a korábbi évekkel.Az edzés utáni kikapcsolódás kultúrája annyira meggyőző, hogy a játékosok szinte zavarba jöttek, hogy otthon maradjanak a partnerekkel és családokkal. “Nagyon szórakoztunk és viccünk van arról, hogy a srácok a barátnőikkel dolgoznak a csapat helyett” – mondta szombaton Marco Höger. „Ezt úgy hívjuk, hogy„ egy koncertet tartunk otthon ”. Éppen ezért ünnepeltük a célokat. ”Anthony Modeste két első sztrájkját az első félévben különböző, láthatatlan eszközöket játszó játékos fogadta. Facebook Twitter Pinterest Anthony Modeste, hívja a dallamot. Fénykép: Patrik Stollarz / AFP / Getty Images

A franciának ma már az egész csapata táncol. Hét gól a sok játékban tette a Blackburn Rovers legendáját a bajnokság legtermékenyebb előremutatójává.Talán a titok nem olyan titok, mint egy: egy keményen működő, taktikailag óriási csapat a középszerűségen túl egy szuper-forró csatár miatt emelkedik. Néhány csapat egy olyan ortodox cél embert képes kezelni, aki olyan erőteljes és önzetlen, mint a 28 éves, aki 2015-ben érkezett Hoffenheimből 4,5 millió euróra. „Meg tudod adni a lábát, hosszú labdával megütheted, vagy áthaladhatsz az űrbe, mindig rendelkezésre áll” – mondta Yannick Gerhardt. Az 1,87 m magas (6ft1in) magas sportoló is remek védőként dupla, az ellenzéki játékvezetőkkel, és gyors menekülési útvonalat biztosít, ha Köln hátvonalát érzi a nyomás.Csak hívja fel az M-et Mörderre – Modeste gyilkos a legjobb labdarúgó értelemben. „Ő egy gép,” mondta Dominique Heintz csapattársa.

Cannes-ban született Martinique-ban gyökerező családba, Modeste sokáig tartott, hogy jelentős tehetségeit hasznos számokká alakítsa. Egy franciaországi és Lancashire-i úttörő létezés csak akkor valósult meg, amikor 2013-ban Hoffenheim aláírta. Köln meglepődött, hogy nem kellett keményebben küzdenie ahhoz, hogy pár évvel később, amikor Köln-rajongó kedvence (és alkalmi játékosa) Hennes VII. Anthony Ujah elment Werder Bremenbe. „Nem volt bonyolult áthelyezés” – mondta Jörg Schmadtke vezérigazgató.

A Modeste első költöztetési szezonja (15 gól) csíkos volt, de végül diadal, és a jelenlegi kampány még többet fogadási útmutatók tudott adni.Egy új, továbbfejlesztett szerződés nyáron 2021-ig, egy évente jelentett 2,5 millió euróért, amit Modeste „megabucks” Kínának ajánlott, és látszólag összpontosította az elméjét. – Azt hiszem, úgy érzi, hogy most jobban van a reflektorfényben, és hogy el kell juttatnia – mondta Stöger vasárnap. Ő udvariasan elutasította a pályázatokat arra, hogy összehasonlítsa magát az őt követő sztrájkolókkal a pontozási táblázatokban, mint például Pierre-Emerick Aubameyang és Robert Lewandowski. – Még nem állok a szintjükön – mondta.Ha folytatni tudja ezt az eredményt, Köln nemcsak az Európa Liga helyszíneiben húzódik ki akut veszélyben („Részt veszünk,” mondta Stöger csont-száraz humorral), de kénytelen volt egy kis néhány tucat kutató a hazai felső klubokból az otthoni játékokban. Ez elég jó probléma. Lassan, de biztosan Németország barátságosabb városa ismét visszajön a labdarúgó-térképre. Beszédpontok • A Bayern szerencséje, hogy Dortmund, Leverkusen és Borussia Mönchengladbach sem nyert. A Fekete és a Sárgák csak 1-1-et húztak a Hertha Berlin ellen Valentin napján: Stocker, a szóban forgó Valentin először szerezte meg, majd kapott egy szép (piros) kártyát, amely egy vad kihívást jelentett Matthias Ginteren.Leverkusen egy másik csalódást okozó játékban Werderben 2-1-es vereséget szenvedett, míg Gladbach hatalmas szerepet játszott a nem kívánt típusú új Bundesliga-rekord meghatározásában. André Hahn és Lars Stindl két büntetéshiánya tette az elmúlt hétvégén öt helyet. A gyökeres felülvizsgálatát német Elfmeterschießen bátorság egyre sürgető necessity.PosTeamPGDPts1Bayern Munich714172Cologne78153RB Leipzig77154Hertha Berlin74145Borussia Dortmund710136TSG Hoffenheim73137Mainz72118Eintracht Frankfurt72119Borussia M’gladbach701110Bayer Leverkusen721011SC Freiburg7-3912Augsburg7-3813Werder Bremen7-9714Wolfsburg7-4615Darmstadt7-9516Schalke 047-4417Hamburg7-10218FC Ingolstadt7-101

Full Width 2014. All Rights Reserved