České Budějovice még mindig úgy véli, hogy képesek lesznek Sivokára


Tomáš Sivoek nélkül, aki még mindig a csapatban dolgozik, a České Budějovice labdarúgói valószínűleg elkezdik az első bajnokságot. A Dynamo négy év múlva visszatér a legmagasabb versenyre, és vasárnap kezdődik Opava-val való hazai Bet365 fogadások az interneten párbajjal. Dél-csehországok úgy vélik, hogy Sivok, akinek még mindig van esélye külföldi ajánlatra, végül erősíti a csapatot.

“Tomáš Sivok felkészül bennünket. Tudtuk, hogy fenntartja a tartalékot. Remélem, hogy Tomáš itt marad, még ha vasárnap sem játszik Opáva ellen” – mondta a mai sajtótájékoztatón Martin Vozábal vezérigazgató.

A klub nagyon érdekelt egy 35 éves volt képviselő képviseletében, bár David Horejš edző szerint a védelem nem olyan sor, ahol hiányzik a verseny. Sokkal jobban foglalkozik a támadás elfoglaltságával. “Valószínűleg a legkisebb verseny van. Szeretnénk hozzáadni a támadást” – mondta Horejš. A listán a klub jelenleg három támadót vezet. David Ledecký mellett, aki a második bajnokság utolsó szezonban volt a legjobb gólszerző, Ivo Táborský és Ivan Schranz is jött néhány nappal ezelőtt. „Pontosan az a fajta játékos, akit álltunk. Ezenkívül ez egy Bet365 online sportfogadás karakter-jó srác, amit is nézünk,” mondta Horejs.

Schranz mellett, aki a legutóbb Ciprusban dolgozott, Ceske Budejovice-t Benjamin Colic-nak, Karvinának és Jiri Kulhanek középpályásnak és Zinedin Mustedagagicnak is elnyerte. Ugyanez a klub is meghosszabbította a déli bohémiai vendéglátást Filip Havelka-nak. Éppen ellenkezőleg, Ceske Budejovice Čermák Adrián, aki Zlaté Moravce-ba járt, és Grajciar Peter, akinek a szerződése véget ért. Roman Wermke Sokolov felé indult.

A klub több új partnert nyert és mintegy 10 millió koronával növelte a költségvetést az előző szezonhoz képest. – De még mindig fejlődik, és változhat – mondta Vozabal.

Full Width 2014. All Rights Reserved