Unibet kemény tesztet vár a visszatérésről, de azt mondja, hogy meghódította a démonokat


Joe Marler azt mondta, hogy jó úton halad, miután nem érte el Anglia nyári turnéját Ausztráliában.

A 26 éves pályafutás tavaly szenvedett rendszeres fegyelmi bajban, amikor a hat nemzetben Samson Lee “cigány fiút” nevezte, majd Grenoble Arnaud Héguy-t rúgva a győztesre a Harlequins-ről az Európai Küzdelem Kupa részeként.Pro12 az Unibet sport fogadas észak-amerikai csapatokkal folytatott megbeszéléseken bővítette a bajnokságot Tovább…

Ezek a kérdések és az általuk hozott médiaellenőrzések azt eredményezték, hogy Marler azt mondta Eddie Jones-nak, hogy nem érzi magát szellemileg az Ausztráliában való utazásra, ahol Anglia kiváló 3-0-as sorozatgyőzelmet produkált.

Marler azt mondta: “Felbukkantam rám, amikor találkoztunk a táborba [a túra előtt]. Hazafelé vezettem, amikor úgy éreztem: “Nem akarok itt lenni”.Nem volt bennem. Kemény volt, de nem volt kellemes. Mondtam Eddie-nak a következő napot, és tényleg nagyon jó volt, szerencsét kívántam nekem, és ez volt.

“Nem akartam a mezőn futni valakivel, aki csak felvenni fizetési csekket. Gondoltam arra, amit gyerekként gondoltam volna, ha meglátnám a Unibet live fogadas hősöket, vagy egy olyan játékost, akit felnézettem, csak átmegyek a mozdulatokon. “Marler bízik abban, hogy legyőzte a problémáit, amikor felkészül a Quins-szel folytatott klubmunka folytatásáért, de elfogadja, hogy tesztelni fogják.

“Jól nyilvánosságra került, mennyi baj voltam, amikor bejuttam” – mondta. “Csak elveszítettem az irányítást.Nem csak azok a pillanatok [Lee-vel és Heguy-val].

“Az egész Unibet évszakot tükröztem az év során, és megpróbáltam meghatározni azt a leckét, amit tanulni tudok. Minden pillanatban hunky dory, de Mike Tyson idézte: “Mindenkinek van egy terve, amíg el nem ütsz az arca”.

“Jöjjön egy szombatra Bristol ellen, azt gyanítom, az arcon, de a nyomás alatt lévő dolgokkal megbirkózhatok most, hogy a mezőn lévő és a mezőn lévő dolgok rózsásak. “

Full Width 2014. All Rights Reserved