1xbet kurzové stávkovanie


1xbet kurzové stávkovanie

Propagácie a súťaže

Pokiaľ ide o ponuky a propagačné akcie, 1xbet je jednou z najaktívnejších a najvyspelejších stávkových kancelárií na trhu. Táto stránka, ktorá je veľmi populárna na sociálnych sieťach, ponúka svojim zákazníkom niekoľko ponúk, ako napríklad:
Funkcia „Cash Out“: ktorá vám umožňuje vybrať stávku skoro pred koncom stávky.
Vernostný program ZEclub: stávková kancelária ponúka ZEpointy pre každú predpoveď kurzové stávkovanie vytvorenú na webe, ktorú môžete vymeniť za bonusy od určitého limitu. Jedným zo spôsobov, ako odmeniť svojich najvernejších predplatiteľov.
Jednorazové propagačné akcie: stávky zadarmo a cashback, ktoré sa budú vyhrávať po celý rok.

Program 1xbet sa snaží odlíšiť sa od ostatných online stávkových stránok a na radosť tipujúcich sa mu darí celkom dobre.

Navigácia

Prvá reakcia na platformu 1xbet spočíva v tom, že web sa zdá byť pomerne zložitý vzhľadom na hustotu informácií, ktoré na stránke nájdete. To môže byť na prvý pohľad brzdou, najmä pre stávkových nadšencov, ktorí sa môžu rýchlo stratiť zoči-voči množstvu informácií.

Navigácia však sama o sebe nie je až taká zložitá. Stránka je komplexná a poskytuje prakticky všetky informácie, ktoré by ste mohli potrebovať. Samozrejme, chvíľu vám potrvá, kým sa oboznámite s rozložením a navigáciou, ale akonáhle si na to zvyknete, budete mať všetky nástroje, aby ste stavili do tých najlepších podmienok.
Mobilné

Pre všetkých fanúšikov mobilných telefónov je možné stávkovať s 1xbet prostredníctvom mobilnej verzie prostredníctvom webového prehliadača, ako aj aplikácie pre iOS a Android. Funkcie sú prakticky identické s webovou verziou, kde nájdete:
Správa vášho stávkového účtu: vklady, výbery, história transakcií a stávky.
Získajte 1xbet body prostredníctvom vernostného programu
Možnosť „Vyplatiť“
Štatistiky a live tracker
Možnosť „Live stávky“

Mobilná aplikácia 1xbet je veľmi kompletná, aj keď môžete upozorniť na menšiu stávkovú ponuku ako na webe.
Zákaznícky servis

1xbet má veľmi dobrú zákaznícku podporu. Ak máte otázky, môžete ich kontaktovať niekoľkými spôsobmi:
Kontaktný formulár zadaním e-mailovej adresy
Prostredníctvom živého rozhovoru s online poradcom
Telefonicky o 09.70.40.18.88 (alebo na +44.20.32.39.53.75 zo zahraničia)
Faxom: na +356,21 331 634
E-mailom na adresu: contact@zeturf.fr
Poštou na adresu ZEturf Ltd, Giuseppe Cali Street, Carolina Court – Ta’Xbiex XBX 1425 – Malta

Malá poznámka: stránka nemá často kladené otázky, aby odpovedala na všeobecné otázky, aby sa predišlo kontaktovaniu služby kvôli najmenším problémom.

Môžeme zostarnúť a zostať modernými. 1xbet je dokonalým príkladom. Táto stávková kancelária, ktorá je na trhu so športovými stávkami prítomná od roku 1996 (pod názvom Sportsbook.com), nás najskôr zaujala novým elegantným dizajnom a veľmi dobre čitateľnou štruktúrou.

Od svojho založenia si stránka 1xbet.com získala vynikajúcu reputáciu z hľadiska spravodlivosti vďaka kvalite svojich služieb zákazníkom, početným propagáciám a rozmanitosti svojich stávok.

Pre severoamerických stávkarov je hra na 1xbet veľkým zážitkom, pretože každý deň sú v ponuke tisíce stávkových možností a ich live stávková platforma patrí k tomu najlepšiemu, čo sme kedy videli.

Full Width 2014. All Rights Reserved