1xbet


1xbet

1xbet je značka športových stávok online, ktorú vlastní spoločnosť 1xbet Holdings, jeden z najväčších online herných operátorov špecializujúcich sa na kasína.

Od svojho uvedenia sa z hry 1xbet stal jeden z najpopulárnejších priemyselných hráčov na svete.

Platforma 1xbet, ktorá bola vytvorená v roku 2002 a prevádzkovaná spoločnosťou Cassava, 1xbet poskytuje vďaka svojej viacnásobnej ponuke (kasíno, športové stávky a ďalšie produkty …) viac ako 25 miliónom zákazníkov po celom svete. 1xbet je jednou z najlepších stávkových kancelárií ERG Power 50, ktorá odmeňuje najlepších hráčov na trhu, a je tiež jednou z herných spoločností kótovaných na Londýnskej burze cenných papierov.

Stávková kancelária sponzoruje niekoľko profesionálnych športových tímov po celej Európe vrátane štyroch veľmi populárnych anglických futbalových klubov: Birmingham City, Brentford, Nottingham Forest a Preston North End. Aj keď je 1xbet primárne stránkou športových stávok zameranou na Európu, je medzi Kanaďanmi veľmi obľúbený vďaka svojej vynikajúcej propagácii a skoršej popularite svojich značiek kasín a pokru.

Spoločnosť so sídlom na Gibraltári má licenciu a reguláciu podľa UK Gambling Commission.

Celkovo ponúka 1xbet vysoko kvalitné služby plné možností športového stávkovania všetkého druhu.

Po prihlásení je hráč privítaný čistým a stručným rozhraním, ktoré zobrazuje aktuálne zápasy a nadchádzajúce udalosti. Na ľavej strane obrazovky je na bočnom paneli zoznam všetkých športov, na ktoré môžete staviť.

Jednou z najlepších funkcií 1xbet je jeho VIP časť, ktorá ponúka špičkovým hráčom ďalšie bonusy vrátane ponúk cashbacku, zvyšovania výhier a oveľa viac.

S uvítacím bonusom až do výšky 250 dolárov sa 1xbet radí k jedným z najštedrejších stávkových kancelárií v priemysle online stávkovania. Pre tipujúcich, ktorí chcú začať tipovať s veľkým „bankrollom“ a zvýšiť svoje šance na výhru, je to skvelá správa!

Bonus 1xbet

Všetci noví kanadskí hráči, ktorí sa zaregistrujú na 1xbet, môžu získať veľmi atraktívny uvítací bonus až do výšky 250 dolárov.

Spoločnosť pri registrácii pripíše na váš účet bonus ekvivalentný 100% sumy vášho prvého vkladu na stránku. Postup, ako získať bonus, je veľmi jednoduchý! Musíte postupovať podľa týchto jednoduchých krokov:
Zaregistrujte si nový účet na 1xbet
Vložte až 250 dolárov medzi spôsoby platby akceptované platformou
Po splnení zmluvných podmienok získate 100% bonus k tomu, čo vkladáte (napr. Vklad 250 $, 250 $)

Minimálny vklad, ktorý má nárok na uvítací bonus, je 10 dolárov. Všetky stávky, ktoré podáte pri registrácii, sa započítajú do propagácie. Po vsadení ekvivalentu vášho vkladu sa bonus pripíše na váš účet.

Napríklad, ak vložíte 50 €, získate bonus za registráciu 50 € po stávkovaní s celkovou sumou vkladu pri minimálnom kurze 1,5 alebo viac.

Po získaní bonusu musíte staviť najmenej 6-násobok celkového bonusu, aby ste mohli odomknúť svoje výhry a vyberať svoje peniaze.

Upozorňujeme, že z uvítacej ponuky máte 60 dní od registrácie a prvého vkladu. Získate tak dostatok času na to, aby ste využili výhody franšízových služieb a hrali si svoju cestu!

Full Width 2014. All Rights Reserved