Μαγικά πρίμα. Ο Κέλτικς ξεκίνησε, τόσο με τη Γκουαρντιόλα όσο και με τον Μουρίνιο. Τι Juventus;


Ο προπονητής Massimiliano Allegri, μετά τη νίκη της Τετάρτης στην τελική πάνω Λάτσιο Ρώμη (2: 1 στην παράταση), ενώ πανηγυρισμούς, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα: «Είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή στο Βερολίνο για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα τρίτο τρόπαιο»

< p> Γιουβέντους Allegri κατά το πρώτο έτος, αλλά τώρα περισσότερο σε θέση από ό, τι οι προκάτοχοί του τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Αν και Γιουβέντους κέρδισε το ιταλικό πρωτάθλημα φέτος για τέταρτη συνεχόμενη φορά, δύο νίκες σε μια σεζόν γιόρτασε την τελευταία φορά το 1995. Εκείνη την εποχή, κέρδισε επίσης το τελευταίο Κύπελλο και το πρωτάθλημα ένα χρόνο αργότερα θριάμβευσε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αυτό το έτος, μπορεί να συγκεντρώσει και τα τρία τρόπαια. Μπορεί αυτός; Αγαπημένη Μπαρτσελόνα σίγουρα δεν είναι.

«Δεν ήταν εύκολο να κερδίσει το 1xbet πρωτάθλημα και το κύπελλο.Αλλά το κάναμε, οπότε γιατί να μην προσπαθήσει να πάρει το ένα τρίτο τρόπαιο; «συλλογίστηκε Allegri στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

» Έτσι δεν είναι εύκολο να παίξει τρεις αγώνες σε μία σεζόν και να είναι επιτυχής σε αυτά. Μιλώντας δύο πίσω μας, εμείς θα προσπαθήσουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. «

Η ιστορία αναφέρει ότι η πρώτη πρίμα και αποκτούν τρία τρόπαια σε μία σεζόν λέει Σέλτικ Γλασκόβης το 1967. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Ajax με τους θρύλους του Cruijff ή του Neeskens.1984 ανήκε στο Λίβερπουλ με βιασύνη, Souness και Dalglish, τεσσάρων ετών μεταξύ διάσημο υπέγραψε PSV Eindhoven με επικεφαλής τον προπονητή Hiddink.

Ένα μνημείο είναι ένας θρίαμβος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999, όταν ο τελικός του Champions League εναντίον της Μπάγερν χαμένο αλλά στη συνέχεια δύο γκολ σε μια μάχη ρύθμιση ενεργοποιημένη

οι άλλοι τρεις σύλλογοι έχουν ξεπεράσει την Ευρώπη στη σύγχρονη εποχή. Βαρκελώνης προπονητής Πέπε Γκουαρντιόλα το 2009, ένα χρόνο αργότερα, Ίντερ με τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο και το έτος πριν από την Μπάγερν Μονάχου, του οποίου η Heynckes οδήγησε Juup.

από το δρόμο, φέτος Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σύλλογος ποτέ να αποκτήσει μια δεύτερη πρίμα.Σε αντίθεση με Γιουβέντους, ωστόσο, εξακολουθεί να είχε Κύπελλο ενός τελικού βασιλιά το στοιχημα εναντίον Μπιλμπάο αθλητισμό, η οποία έχει προγραμματιστεί για την εβδομάδα πριν από τη μονομαχία στο Βερολίνο.

Γιουβέντους στη Ρώμη τελικό της Τετάρτης εναντίον Λάτσιο ιδρώτα. Έχασε, εγκατέστησε γρήγορα και υπερασπίστηκε το πρώτο εξάμηνο. Βελτιωμένη μετά το διάλειμμα, έδωσε το νικητήριο γκολ στην επέκταση έβδομο λεπτό εναλλασσόμενο Alessandro Matri.

«αντίπαλο Λάτσιο ήταν εξαιρετική, ήταν μια μονομαχία που αξίζει φινάλε. Ξέραμε ότι θα ήταν ένας άλλος αγώνας παρά στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, ήταν άτυχος να χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι δύο φορές και ήμασταν τυχεροί που έχουμε σκόραρε στην παράταση «, σχολίασε ο Allegri.

Κύπελλο Ιταλίας Γιουβέντους κέρδισε για δέκατη φορά, που αποτελεί ρεκόρ.Ένας AS Roma λιγότερο από ένα τρόπαιο.

Full Width 2014. All Rights Reserved