Sportingbet bonus


Dvaja z troch ruských fanúšikov uväznených vo Francúzsku za účasť na násilných stretnutiach s fanúšikmi Anglicka v Marseille boli členmi predstavenstva oficiálnej organizácie podporovateľov Alexandrom Shpryginom, ktorý bol tento týždeň odhalený, že má Sportingbet Brasil ďaleko pravicové vzťahy. fanúšikovia bojujú so športovými hráčmi pred hráčom na ostrove Iceland na Euro 2016 Prečítajte si viac ako Shprygin, ktorý bol jedným z 20 ruských fanúšikov deportovaných v sobotu francúzskymi úradmi za ich účasť v problémoch s davom pred a po ich úvodnom zápase proti Anglicku Marseille, zdá sa, že sú súčasťou ruskej delegácie. A podobne ako oni boli súčasťou delegácie, ktorá prišla do Francúzska pred turnajom a zúčastnila sa oficiálnych stretnutí s políciou a organizátormi.

>

Títo fanúšikovia dostali trest odňatia slobody v trvaní jedného až dvoch rokov, pričom videozáznamy vrátane videoklipov vysielaných on-line zohrávajú kľúčovú úlohu pri ich identifikácii. Alexey Erunov, jeden z troch ruských väzňov, bol Sportingbet Brasil identifikovaný spoločnosťou Far e ako má svastiku vytesanú na jeho pravú nohu a zúčastnil sa “početných” stretnutí s ruským ministrom športu Vladimírom Mutkom o tom, ako by mohlo byť obsiahnuté násilie fanúšikov.

Tiež bol odsúdený Sergej Gorbačov, ďalší člen predstavenstvo v skupine oficiálnych ruských fanúšikov a vodca oficiálneho klubu fanúšikov Arsenalu Tuly. Počas svojho súdneho vypočutia tvrdil, že neútočí na nikoho, ale bráni sám seba a skupinu fanúšikov Anglicka “proti Arabov “. Nakoniec bol tiež uväznený Nikolay Morozoy, vodca diviznej firmy Dynamo Moskva, Capitals, a je dlhoročným spolupracovníkom spoločnosti Shprygin.

Výkonný riaditeľ spoločnosti Fare vzbudil obavy zjavná spojitosť medzi ruskou FA a skupinami ultras s veľmi pravicovými sklonmi pred svetovým pohárom v roku 2018. 20 fanúšikov deportovaných v sobotu z Paríža uviedlo, že ich pasy neboli zabavené a očakávali, že budú schopní vrátiť sa do krajiny pred svojou pokutou l zápas proti Walesu. Prečo fanúšikovia Chorvátska narušili zápas Euro 2016 proti Českej republike?Čítajte viac

“Čo sa nám stalo, je úplné hnev,” povedal Shprygin z letiska Associated Press, pričom trval na tom, že 20 sa nezúčastnilo žiadnej poruchy. Boli súčasťou väčšej skupiny 43 fanúšikov, ktorí boli zadržaní minulý týždeň v dôsledku násilných scén v Marseille. Shprygin bol vyfotografovaný za účasti nacistického pozdravu so spevákom z notoricky známej ruskej pravicovej rockovej kapely , Korrozia Metalla, ktorých niektoré pesničky sú zakázané a zaradené do federálneho zoznamu extrémistických materiálov v Rusku za podnecovanie Sportingbet Brasil medzináboženskej nenávisti. Vzhľadom na to, že v roku 2007 vznikla Ruská federácia fanúšikov, Shpryginová jeho rétoriku.Ale on veľmi pobúril, keď v nedávnej dobe povedal, že chce “vidieť len slovanské tváre v ruskom národnom tíme” a navrhol, že “niečo nie je zlé” s tímovou fotografiou uverejnenou na Twitteri od francúzskeho hráča Mathieu Valbuena, pretože obsahovala “veľmi veľa” čierne tváre.

Shprygin pracuje ako asistent politkara Igora Lebedeva, podpredsedu ruského parlamentu, ktorý tiež v nedeľu pritiahol diskusiu o sérii tweetov, v ktorých ponúkol podporu ruským fanúšikom. “V bojoch fanúšikov nevidím nič zlého,” napísal. “Naopak, dobre robiť chlapci, držte to!”

Full Width 2014. All Rights Reserved