A labdarúgó-ügynökök szövetsége elismeri, hogy a rendszer visszaélhet az Allardyce-ből


A Futballügynökök Szövetsége elmondta, hogy „a globális szabályozás a deregulációra nem működött”, és „lehetővé tette, hogy a rendszer nyitottabb legyen a manipulációra és a visszaélésekre”.A szerdán kiadott nyilatkozatában hangsúlyozta az iparág szigorúbb szabályozásának szükségességét is, amely az Uefa és a Fifa hozzájárulását tartalmazza. Sam Allardyce csípése: ügynök Mark Curtis történetében viták Tovább

amely több mint 300 ügynököt képvisel Londonban, és kifejezte hajlandóságát, hogy nagyobb fényt nyújtson a labdarúgás fogadási bónuszok pénzügyi tranzakcióira. a Premier League és Championship menedzsereknek, hogy segítsen lezárni az átutalási tranzakciókat. hangsúlyozzák a nagyobb átláthatóság szükségességét és egy új szabályozási keretet a labdarúgóipar ezen a területen.

„Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk mindenféle vizsgálatban a különböző állításokban”, az AFA folytatta, „és továbbra is együttműködik az FA által vezetett megfelelő labdarúgó hatóságokkal annak érdekében, hogy tovább vizsgálja, hogy milyen lépéseket lehet tenni az angol labdarúgásban a hatékony engedélyezési rendszer és az ügynökök magatartási kódexének unibet fogadási bónuszok az interneten bevezetése érdekében.”

Az AFA olyan rendszerre szólított fel, amely „globálisan végrehajtható”, és kritizálta az ügynöki engedélyezés és a Fifa magatartásának deregulációját tavaly áprilisában. , a nemzetközi rögbi fórum Mike Miller korábbi vezérigazgatója, Mel Stein helyett.Magától értetődik, hogy Miller a felelősségének részét képezi, hogy felemeli a labdarúgó-ügynökök feletti néhány árnyékot, és nemcsak az iparág nagyobb elszámoltathatóságát, hanem az átláthatóságot is célozza. Mégis, mennyire messze van az átláthatóság, mégis láthatóvá válik a kereskedelmi érzékenység, ami azt jelenti, hogy az átutalási ügyletek díjainak teljes körű nyilvánosságra hozatala bekövetkezik.

Full Width 2014. All Rights Reserved