Rory McIlroy je pripravená brániť austrálsky titul uprostred snov golfu


Keď McIlroy príde v apríli na Augusta National for Masters, bude sa snažiť stať sa šiestym hráčom golfu všetkých čias, aby vyhral všetky štyri hlavné spoločnosti.

Svet č. 1 hovorí o šanci pripojiť sa k Jackovi Nicklaus, Tiger Woods, Gary Player, Ben Hogan a Gene Sarazen vo svojom najexkluzívnejšom klube svojho športu sú niečo, o čom sa zaujíma „každý deň“.

„Myslím, myslím, že môj ďalší veľký profesionálny cieľ, bude to dokončiť kariéru, “povedal McIlroy po stredajšom pro-ame v austrálskom golfovom klube, kde sa vo štvrtok začína seriózne podnikanie Open.

„ Bude to vynikajúca pozícia byť za pár mesiacov, jazdiť nadol Magnolia Lane, ktorý mal šancu vyhrať môjho tretieho majstra v rade a šancu dokončiť kariéru Grand Slam o 25.

„Takže idem aby si to užil.Viem, že to bude veľa humbuk a veľa o tom hovoriť, ale myslím si, že si to musíš len obejať a ja si užijem tento týždeň, ako najlepšie viem a uistím sa, že som na to pripravený týždeň budúci rok.

„Bude to pre mňa ťažké.Masters je pre mňa miestom, kde som mal v minulosti svoje boje a ja sa o to chystám na budúci rok. “

Austrálsky Adam Scott bude pravdepodobne jedným z McIlroyových najväčší súperi na východných predmestiach tento týždeň, najmä preto, že sa rozhodol pokračovať v používaní dlhých putterov, ktoré mu priniesli toľko úspechov, ktoré však budú v nasledujúcom roku zakázané.

Po zverejnení iba štyroch najlepších 10 najlepších na veľkých spoločnostiach s tradičným ostrím, Scott zaznamenal deväť v jeho posledných 16 štartoch od prijatia metly v roku 2012 – vrátane víťazstva v USA Masters v roku 2013.

„Budem postupovať rovnako rok, “povedal Scott v austrálskom golfovom klube.

Práve ten, kto zastrelil svojho puttera a zvyšok škótskych klubov po svetových plavebných dráhach v roku 2015, bol rovnako dôležitou otázkou, pretože sa rozlúčil so super caddy Steveom Williams v septembri.

Queenslander si „požičal“ Perth International, víťaza Thorbjorna Olesena, caddy Mike Kerra na Australian Open po použití Angličana Davida Clarka – bývalého Bagmana pre Ernie Elsa a Lee Westwooda – na austrálskych majstrov Masters v Melbourne minulý týždeň. Scott sa od štiepenia s Williamsom tiež stal švajčiarskym susedom Eddie Gardinom. Kľúčom k rozhodnutiu o dlhodobom nahradení je nájsť správnu dynamiku.

„Pravdepodobne nie je ďalší Steve Williams,“ povedal Scott.

„Steve bol taký silná postava…Nechcem ho nahradiť.Myslím, že by to bol nesprávny spôsob, ako to dosiahnuť.

„Veľkou vecou pri hľadaní caddea bude osobnosť a ako to gély určite so mnou, ale aj ostatní ľudia okolo mňa a ako pracujeme ako tím. “

Čo sa týka McIlroya, jeho víťazstvá v turnaji British Open a US PGA začiatkom tohto roka znamenajú, že má tiež šancu pripojiť sa k Nicklausovi. , Tiger Woods a Ben Hogan ako jediný štvrtý hráč, ktorý vyhral tri po sebe idúce veľké spoločnosti.

Už v uznávanej spoločnosti a dúfajúc, že ​​bude hrať dobre do svojich 40 rokov, Severný Ír vie, že má možnosť jedného dňa byť zahrnutý v akýchkoľvek rozhovoroch, kde sa diskutuje o vôbec najväčšom hráčovi hry.

„Beriem to vždy len jednu udalosť a snažím sa hrať golf, ktorý chcem, a viem, že keď hrám golf že to dokážem, to znamená, že mám v tejto hre šancu urobiť niečo veľmi zvláštne, “povedal McIlroy.

„ Musím sa ubezpečiť, že venujem čas na

Full Width 2014. All Rights Reserved