Rory McIlroy začína ponuku na udržanie Australian Open


Svet č. 1 sa vo štvrtok dopoludnia odohral v austrálskom golfovom klube spolu s bývalým víťazom Geoffom Ogilvym a Mattom Jonesom, dlhoročným členom kariéry prepracovaného rozloženia navrhnutého Jackom Nicklausom.

Northern Irishman pomaly hľadal svoju drážku v prvom kole v chladných a oblačných podmienkach.

Po odpálení na 10. mieste dosiahol obrat na párnej úrovni, keď v prvých deviatich jamkách zaznamenal iba jedného birdieho. jeho obrana titulu.

Richard Green, Brett Rumford a Aron Price nastavili počiatočné tempo na tri pod, zatiaľ čo 15 hráčov bolo v úvodných kolách na počiatku v červených číslach.

McIlroy predstavil nezabudnuteľné finále. -dňová bitka s Adamom Scottom o víťazstvo v Stonehaven Cupe minulý rok, ale povedal, že fanúšikovia by tentokrát nemali očakávať iba dvojsmerný súboj.

“Je tu veľa dobrých hráčov, veľa dobrých hráčov.” Austrálčania hrajú, “povedal.

” Jordan Spieth je tu evidentne, hrám sa s Mattom Jonesom a toto je v podstate jeho domáce golfové ihrisko, takže na to bude mať dobrý výstrel.

„Ale je to silné pole.Rozhodne to nie sú preteky s dvoma koňmi. “

McIlroy hral svoje prvé celé kolo na trati iba počas stredajšieho pro-amu a povedal, že zvládnutie greeny – a akýkoľvek vietor, ktorý by mohol zasiahnuť – bol kľúčom k tvrdeniu. .

„Myslím si, že je to pred vami skoro dosť,“ povedal.

„Je to trochu štedrejšie z odpaliska, ako bolo minulý rok v Royal Sydney, ale je to veľmi zložité. okolo zelene; je tu veľa útekov.

„Je to typický dizajn Jacka Nicklausa s mnohými hrbami a hrbolmi v zeleni.

„ Bude to dobrý test, v závislosti od aký je vietor a ak počas týždňa vstane, bude to celkom zložité. “

Scott otvára svoje majstrovské hľadanie hneď po poludni AEST so Spiethom a novo korunovaným majstrom austrálskych majstrov Nick Cullen. .

„V minulosti som tu tak veľa nehral.Tento týždeň pre nás určite bolo vykonaných veľa práce a predstavili nám pre nás krásne golfové ihrisko, “povedal svet č. 3.

„ Mám pocit, že tento týždeň určite uprednostní dlhých hitterov. , / p>

„Vietor je definitívny tento týždeň. Bez drsnosti, takže to nebude penalizovať žiadne túlavé strely tak, ako by to bolo normálne, ale vietor bude stále. “

Viac zde

Full Width 2014. All Rights Reserved