Novak Djokovic vyzerá pripravený na rock, ale vylepšená servisná akcia je netestovaná


Švajčiari, v rovnakom štvrťroku ako Djokovic (a v rovnakom polčase ako Roger Federer), by mohli mať šancu 60 – 40, Srb je pravdepodobne 80 – 20 a Španiel sa opatrne pohybuje smerom k štartovej čiare na druhej strane. strana remízy.

Talk v piatok zametol Melbourne Park, že Wawrinka, ktorý nehral od leta s dvoma operáciami na ľavom kolene a stiahol sa z výstavného zápasu tento týždeň, zvažuje pripojenie k pred turnajovými obeťami, Andy Murray a Kei Nishikori, ako neochotný divák.Billie Jean King opúšťa organizátorov Australian Open, ktorí sa prevracajú nad novou kontroverziou Čítať viac Bet 365 tréningový zásah a hovorí sa, že odkladá rozhodnutie „do poslednej minúty“.Pred rokom Wawrinkin krajan Federer zdvihol svoj štatút ďalej do stratosféry, keď po siedmich mesiacoch vyhral 18. kolo v Melbourne.

Najnovšie správy pre Nadala (ktorého zlý chrbát čiastočne prispel k jeho porážke Wawrinka pred poslednými štyrmi rokmi) je pozitívnejšia po slede neskorých výtržností na konci minulej sezóny, ako aj nedávno v Brisbane.

Je nesmierne frustrovaný po tom, ako v roku 2017 vyhral dva údery, keď Wawrinku porazil. aby zabezpečil svoju La Décima v Roland Garros, potom US Open proti Kevinovi Andersonovi, a vydržal opakovanie svojich dlhodobých problémov s kolenom. Nadal dostal v piatok privilégium na cvičný zápas v aréne Margaret Court Arena proti Dominicovi Thiemovi (zdieľali spolu stanovenú cenu).Vyzerali dobre a dojem vyvoláva dojem, že Nadal, ktorý prehral s Federerom v minuloročnom finále, má tentoraz náladu ísť celú cestu. Ale nejde o éru žiadnej istoty.

Djokovič, dosahujúci rekordný siedmy titul Australian Open, ale neaktívny od svojho skorého, bolestivého odchodu z Wimbledonu pred šiestimi mesiacmi, uspokojil odvtedy spokojnosť, pretože prišiel čerstvý, ale netestovaný. Svet č. 14 bol zmanipulovaný fanúšikmi a opatrne hovorí, že je presvedčený, že bude súťažiť za rovnakých podmienok. Andy Murray má operáciu bedra a jeho cieľom je návrat Bet365 pred Wimbledonom. Prečítajte si viac

Nebude to však staré. Djokovič. Či vylepšený výkyv drží tlak, aj keď to pravdepodobne nevie.

Neskoré odstúpenie ktorýmkoľvek alebo všetkým z nich by remízu ešte viac narušilo, ako to urobil Murray na Flushing Meadows v septembri minulého roka, čo dáva šancu šťastlivci porazení s obozretnosťou na bulletiny rovnako úzkostlivo ako riaditeľ turnaja Craig Tiley.

Pokiaľ ide o neprítomných priateľov, pohľad na Murrayho, ako chodí domov z večere ulicami Melbourne s členmi rodiny a tímu menej ako týždeň po hazardné hry na operáciu bedrového kĺbu meniacu kariéru boli prinajmenšom povzbudzujúce pre bývalý svet č. 1.

Krátko potom, čo minulý týždeň prešiel pod nôž v nemocnici sv. Vincenta, aby opravil chronicky bolestivé pravé bedro, pravdepodobne zostane. v Austrálii počas trvania turnaja, ale nemusí byť na mieste, aby ste mohli sledovať akúkoľvek hru.Možno veľa nákupov pre jeho manželku a dcéry späť domov – alebo veľa televízie v jeho hotelovej izbe.

Táto operácia bola úspešná. Teraz má Murray tri alebo viac mesiacov rehabilitácie, než sa vráti na súd a potom sa rozhodne, či je dosť schopný znova vstúpiť do porážky v Queen’s pred Wimbledonom.

Niekedy v roku 2018 môžu všetci zdieľať priestor v turnaji znova.

Full Width 2014. All Rights Reserved