Adam Scott jednorazovo tempo na Australian Open, keď Rory McIlroy imploduje


Scott a veterán Rod Pampling zastrelili 69. roky na štvrté miesto pri štyroch pod – ale svet č. 1 Rory McIlroy v strede kola nasadil, aby zanechal svoju obranu titulu v útržkách.Obranný majster mal trojnásobný bogey a double-bogey v polovici kola, aby klesol zo spoločného vedenia do nerozhodného stavu na 14. miesto po neobvyklom kole 76.

Iba osem hráčov skončilo kolo v červené figúrky, keď sa v austrálskom golfovom klube zmenil tzv. dojemný vietor a pečenie zeleniny, tzv. pohybujúci sa deň sa zmenil na deň.

Amatérsky dlhoročný amatér Todd Sinnott (73) je úplne na šiestom mieste pod dvoma, jeden pred stúpaním. hviezda Jake Higginbottom (72) a Sydney na turné s profesionálnym Aronom Priceom (69).

Po vykonaní polovičnej rezy priamo na čísle vystrelil Queenslander Daniel Nisbet deň v ľahších ranných podmienkach – bogey-free four-under 67 – na to, aby sa hracia tabuľka zvýšila na rovnaké deviate miesto aj pri použití karty.

Scott však po finalizácii svojej dráhy po boji opäť získa hlavnú dynamiku turnaj začína nočnou morou.Majster Majstrovstiev sveta v roku 2013 bol po otvorení deviatich jamiek vo štvrtok päťnásobný. okrúhly. výstrel z víťazstva prvého národného šampionátu, zatiaľ čo 45-ročný Pampling zapálil svoje kolo veľkolepým orlom dva na 401 metrovom par-4 10. mieste. Pampling, ktorý sa vytrhol zo 120 metrov, jazdil naspäť až cez zadných deväť a rozdelil sa na časť vedenia.

Titul McIlroyovej nádeje utrpel úder kladivom s diabolskou triple-bogey sedem na pár. 4 deviata.Po zablokovaní odpaliska z odpaliska do drsnej výšky pasu sa jeho hazard pokúsil okúsiť to, čo sa mu podarilo. je to pod šupinatými rohožami a je nútený trestať za nehrateľnú lož. Aj napriek výhode úľavy dvoch klubových dĺžok nebol McIlroy stále mimo hrubosti a dokázal si udrieť loptu asi 100 metrov, kým nakoniec s piatym výstrelom konečne nezískal zelenú. Nepodarilo sa mu však vyvŕtať putt z menej ako troch metrov a náhle vypadol zo sporu.

Full Width 2014. All Rights Reserved